No form yet! You should add some...

VI HJÄLPER DIG MED ALLT INOM VVS

Varmt välkommen till oss på OL Rör AB!
Vi är ett auktoriserat vvsföretag som hjälper dig med allt inom VVS. Vi utför alla sorters installations- och servicearbeten inom VVS i i främst norra Stockholm där vi har många nöjda kunder i Sollentun, Täby och Danderyd. Under våra 30 år i branchen har vi hjälpt såväl privatkunder som företagskunder med det mesta inom VVS. Ja, vi vågar påstå att det knappast finns något inom VVS som vi inte kan.
Vi har specialiserat oss på vvs installationer och värmesystem av olika slag med olika typer av värmepumpar till bergvärme, frånluftsvärmepumpar , luft/vatten värmepumpar.

Vi utför även Konvertering till vattenburen värme från direktverkande el en investering man ofta räknar hem ganska fort.
Inga uppdrag är för stora eller små och vi tar oss an samtliga av våra uppdrag med största professionella allvar. Alla våra jobb utförs av välutbildade rörmokare som har noggrannhet som ett motto. Vi vet att våra kunder enbart nöjer sig med det bästa och vi likaså.
När du anlitar oss kan du tryggt och säkert luta dig tillbaka. Du är i goda händer efter som vi är ett auktoriserat vvsföretag som levererar kvalitet i samtliga led. Från service och bemötande till våra produkter samt det utföra arbetet. VVS är vår vardag och våra rörmokare har inte enbart detta som ett jobb utan även som en passion.

SÄKER VATTEN
OL Rör AB är självklart auktoriserade i Säker Vatteninstallation, ett regelverk framtaget för att trygga dig som kund. Skapat av branschens aktörer för att minska skador i samband med VVS-installationer så som exempelvis personskador, legionella skador och brännskador. Regelverket som finns ställer dels krav på installatörerna men även på produkterna som säljs och installeras.

Ta gärna kontakt med oss om du undrar hur vi kan hjälpa dig med VVS-arbeten. Varmt välkommen till OL Rör AB – ditt självklara val när det gäller VVSarbeten i Sollentuna, Täby och Danderyd.
Vi utför alla typer av rörarbeten för ditt hem allt ifrån nybyggnation där vi utför totalentreprenader till mindre vvs jobb.

Ring eller maila oss så hjälper vi er.

Total Entrepenad

Många vill ha en helhetslösning för sitt ny eller ombygge, då det oftast underlättar när man slipper ta in flera olika entrepenörer.
Vi har nära samarbete med andra yrkesgrupper inom byggnation, så som snickare, elektriker, målare och kakelsättare m.m.

Behörighet & Certifiering

Det är viktigt att veta att företaget man har anlitat har den utbildning och behörighet som krävs för att de skall få vara verksamma i branschen.

OL Rör är SVEP Certifierad, Säker Vatten auktoriserad VVS Installatör, auktoriserad Bosch installatör samt självklart medlem i VVS Företagen.

Rörmokare Täby
Bergvärme i Täby, Sollentuna, Danderyd
Bergvärme i Täby, Sollentuna, Danderyd