No form yet! You should add some...

Nibe Värmepump i Täby, Sollentuna, Danderyd

Nibe luft/vatten värmepump:

Vi Erbjuder Värmepumpar Från Nibe i Täby, Sollentuna, Danderyd

Med en NIBE luft/vattenvärmepump kan du sänka din uppvärmningskostnad med upp till 80%. Besparingen beror på var du bor, bostadsyta, val av värmepump och om du använder kylfunktion eller inte. Med en luft/vattenvärmepump används utomhusluften, som är en av naturens kostnadsfria och förnybara energikällor med minimala CO2-utsläpp. Den ovanligt höga verkningsgraden gör att en investering av en luft/vattenvärmepump återbetalar sig snabbt och ger dig en trygg försörjning av värme och varmvatten, anpassad till vårt nordiska klimat.

CTC Luft/vatten värmepump:

Den svensktillverkade värmepumpen.

När du investerar i en värmepump från CTC kan du vara trygg i att du installerar en av marknadens mest pålitliga och långlivade värmepumpar. Utveckling och tillverkning sker i vår egen fabrik i Småland där kvalitetstänkande och innovation går hand i hand.

EnergyFlex
– ger dig full valfrihet
På CTC har vi alltid hyllat principen om flexibla system. Det är därför du alltid får EnergyFlex på köpet när du investerar i en värmepump från oss. Det gör att du alltid har friheten att enkelt koppla på andra värmekällor, pool och tankar på ett kostnadseffektivt sätt i ett och samma system.

Grunden i ett miljövänligt, ekonomiskt och flexibelt värmesystem består av en CTC värmepump. Kopplar du sedan till vår allt-i-ett-tank CTC EcoZenith i550 Pro är du förberedd för allt.

Du kan kopla till pelletspannor, solpaneler, vattenmantlad kamin,Har du gott om ved? koppla till CTC moderna vedpanna CTC v 40

Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Vilken värmepumpstillverkare passar oss bäst?

Vi har valt att framför allt jobba med ovan tillverkare för att de uppföljer de krav vi har på kvalitet, miljö, effektivitet och tillgängliget.
Att rekommendera någon av dessa framför en annan är därför nästan helt omöjligt utan att veta vilka specifika behov ni har.
Prata därför med oss, s?skall vi tillsammans hitta en värmepump som passar det värmebehov vi har.

Rörmokare Täby
Bergvärme i Täby, Sollentuna, Danderyd
Bergvärme i Täby, Sollentuna, Danderyd