No form yet! You should add some...

Golvvärme

Vi har valt att arbeta med Uponor den vi tycker har de bästa lösningarna för av golvvärmesystem.

Uponor golvvärmesystem ger stor frihet att formge rummet
Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Golvvärmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar och med värmegolv slipper du dammsamlande element och rör. Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du energiförbrukningen på runt 10 procent jämfört med konventionella reglersystem för golvvärme.

Vi har lösningar för både ny-, om- och tillbyggnad. Oavsett om du skall gjuta en platta på mark eller planerar att installera i träbjälklag eller på befintligt golv har vi förläggningssätt anpassade och utprovade för att få högsta komfort.

LK System:

LK Golvvärme passar perfekt både vid nybygge och renovering. Vi har färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd. Vi har utvecklat och förfinat vårt golvvärmesystem så att det har blivit ännu mer ekonomiskt, tryggt och miljövänligt, samt lätt att installera.

Kompletta golvvärmesystem
LK Systems levererar inte bara produkter utan hela systemlösningar. Det gör det enklare att få alla pusselbitarna på plats, och du slipper att plötsligt upptäcka att någon liten bit saknas.

Våra golvvärmesystem

Dokumentation
På vår hemsida hittar du allt du behöver veta om våra system och produkter. Under Dokumentation finns alltid den senaste versionen av våra tekniska beskrivningar, projekteringsanvisningar och monteringsanvisningar, samt drift- och underhållsinstruktioner.

Total Entrepenad

Många vill ha en helhetslösning för sitt ny eller ombygge, då det oftast underlättar när man slipper ta in flera olika entrepenörer.
Vi har nära samarbete med andra yrkesgrupper inom byggnation, så som snickare, elektriker, målare och kakelsättare m.m.

Behörighet & Certifiering

Det är viktigt att veta att företaget man har anlitat har den utbildning och behörighet som krävs för att de skall få vara verksamma i branschen.

OL Rör är SVEP Certifierad, Säker Vatten auktoriserad VVS Installatör, auktoriserad Bosch installatör samt självklart medlem i VVS Företagen.

Rörmokare Täby
Bergvärme i Täby, Sollentuna, Danderyd
Bergvärme i Täby, Sollentuna, Danderyd